Te hogyan szereted a kávét?

 

Blogger kihívás

 

Szenvedélyesen szeretjük a kávét, a kávé illatát, a reggelt megmentő és álmos délutánon átlendítő erejét, hangulatot melengető hatását.
A jó kávé beszélgetésre ösztönöz, barátságot visz tovább,
munkára inspirál, és megosztásra késztet.
Egy igazi fekete, amelyben ott a tradíció és az időt követő innováció az,
ami szerintünk a kávé.

 

De mi kíváncsiak vagyunk a TE véleményedre is.
Tarts velünk, és mondd el, hogy mit jelent számodra a kávé. Írd meg, fotózd le, készíts videót, blogolj, légy kreatív, Rád bízzuk!

Megírhatod, illetve bármely formában bemutathatod a már megtapasztaltakat, megoszthatod kávés lenyomataidat, kiragadhatsz pillanatokat, véleményt formálhatsz, értekezhetsz a kávéról – mindennek örülünk, ami Számodra kedves! 

Ha több inspirációt szeretnél, arra az esetre is tudunk ajánlani Neked valami jót: találkozzunk, hogy megmutathassuk, milyen egy minden ízében olasz kávé! 

A következő lehetőségeket kínáljuk Számodra:

Cosmopolitan Blogger Day    

Keresd a rendezvényen Caffè Vergnano standunkat, kóstolj egy finom olasz kávét, és vigyél magaddal haza is az ízből. cosmopolitan.hu/bloggerday
mikor? október 16.

Caffè Vergnano szakmai nap    

A Caffè Vergnano vezető baristája, az új–zélandi származású Damian Burgess tart szakmai bemutatót a kávéról, annak elkészítéséről, a tökéletes espresso-ról és capuccino-ról, a latte art művészetéről, valamint arról, hogy milyen egy „jó” barista. Damian amellett, hogy rendkívüli előadó, a SCAE hivatalos trénere is egyúttal.
A legjobb, ha az egész napos programra érkezel, de akár választhatod a délelőtti mesterkurzust (barista elméleti oktatás), vagy csak a délutáni workshopot is (kávé készítése, latte art). Ha szeretnél részt venni, ám mégsem alkalmas Számodra a napközbeni előadás, akkor erre az esetre is van egy mentő ötletünk: 16.30-tól egy „privát” szakmai óra J

Mikor? október 19.    10.00-13.00 / 14.00-16.00
Hol? BOLS Mixer Akadémia, 1092 Budapest, Erkel utca 13.
Regisztráció: fekete@gift-sweet.hu

Caffè Vergnano Best Barista verseny   

A Caffè Vergnano immár hatodik éve rendezi meg versenyét világszerte, az év legjobb baristája cím elnyeréséért. Különböző országokból kerültek ki az eddigi bajnokok, német, olasz, török, indonéz, illetve 2012-ben magyar kézbe került a győztes trófea.
Kukkants bele élesben a versenybe, izgulj a versenyzőkkel, lesd el, hogyan pontoz a zsűri, és szurkolj a bajnoknak, aki azután majd a torinói világversenyen is megmérkőzhet.

Mikor? október 20.
Hol? BOLS Mixer Akadémia, 1092 Budapest, Erkel utca 13.
Kérjük, részvételi szándékodat jelezd nekünk: fekete@gift-sweet.hu

Ha a versenyfelhívás felkeltette az érdeklődésedet, és szívesen beneveznél a játékba, akkor nincs is más dolgod, mint azon nyomban cselekedni J  ♥

Arra kérünk, hogy kész munkádat lásd el az alábbi #hashtagek közül – tetszőlgesen - bármely hárommal, amelyek közül legalább az egyik utal a Caffè Vergnano márkára, majd azt a számodra szimpatikus / használatos közösségi oldalakon, blogodon oszd meg.

A munkádról és a sikeres megosztásról egy linket is szeretnénk kérni az alábbi email címre: challenge@gift-sweet.hu

Ha bármi kérdésed lenne a játékkal kapcsolatosan, azt is küldheted a fenti címre nekünk.   
Kérjük, a linkeket legkésőbb október 24-ig küldd át!

Lelkes munkádat értékeljük, október 28-ig közzé tesszük az eredményeket, email-ben kiértesítünk, és a legkreatívabbakat Caffè Vergnano termékcsomaggal jutalmazzuk, illetve a legjobbnak ítélt pályázati munka megalkotója Torinóba utazhat a Caffè Vergnano Best Barista Final Challenge november 14-15-i versenyére. 

#vergnano1882 #caffevergnano #mindenizebenolasz #szenvedelyesenszeretem #kaverajongo #igyszeretemakavet 

www.gift-sweet.hu
www.facebook.com/caffevergnanohu

 

Termékeink