Vivil
Vitaminozott cukormentes cukorkákCreme Life cukormentes cukorkákHusten Bonbons

vivil_230Az A. Müller & Co. céget 1903-ban alapította August Müller a franciaországi Strasbourgban. Sokáig álmodozott egy cukorkáról, amely hűsítő mentolos ízű, és elfér a zsebben. Hamar sikere lett a termékének hazájában és Európa számos országában, valamint Amerikában is jelen van 1908 óta.

A Vivil név a „friss lehelet” szinonimájává vált. A Vivil cukormentes cukorkák természetes alapanyagok felhasználásával készültek, mesterséges színezőanyagoktól mentesek.

Éppoly kellemes ízűek, mint a megszokott cukorkák, de nem roncsolják a fogakat. Cukorbetegek is fogyaszthatják a napi szénhirdrát mennyiség figyelembevételével.

A Vivil vitaminos cukorkáit már 6 féle ízben vásárolhatják meg. Hozzáadott vitaminokat tartalmaznak. A G.I.F.T. Kft. által forgalmazott Vivil cukorkák mindegyike cukormentes, így fogyasztásuk a modern diétákba is beilleszthető. A legnépszerűbb extra erős mentolos cukorka természetes mentaolajat tartalmaz, mely felszabadítja a légutakat. Kóstolja meg a gyümölcsös ízeket is, melyek szintén többféle értékes vitamint tartalmaznak. Az alábbi ízekben elérhető a Vivil vitaminos választék: extra erős, erdei gyümölcsös, citromos, gyógynövényes, feketeribizlis és bodza ízű, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

A Karamell és Latte Macchiato ízű 40g-os cukorkák tej és tejszín alapú cukormentes édességek. Különleges kettős "csavart" ízélményt nyújtanak a fogyasztóinak. Krémesen olvadó és lágy finomságok. A Brasilitos pedig egy igazi ízbomba a fekete kávé szerelmeseinek. Természetesen a Creme Life cukorkák is cukormentesek!

http://www.vivil.de/en/index.php
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink