Vergnano
Nespresso®* kompatibilis kapszulás kávék250g kávék1 kg szemes kávékKávé párnák

vergnano_230


 

A Caffè Vergnano egy vállalat hosszú és tekintélyes történelemmel. A cég egy kis üzlettel kezdte 1882-ben, észak Olaszországban, melyet a jelenlegi tulajdonosok nagypapája Domenico Vergnano alapított.

A család elhivatottsága hamar világossá vált – ez a kis üzlet elsajátította a kávé pörkölésének és eladásának minden titkát. A cég megdöbbentő tempóval növekedett és mára 90 féle terméket gyártanak, és 67 országba exportálnak, köztük Magyarországra is. A Vernano olasz kávék értékei a következők: Magas minőség - folyamatos kutatás és minőség ellenőrzés, amely biztosítja a legjobb keverékek összeállítását, valamint a Tradíció – mivel a cég a Vergnano család magántulajdonában van négy generáció óta. Továbbá a Tapasztalat - 130 évnyi szakértelem az alapanyagok beszerzésében, a pörkölésben és a kiváló minőségű kávékeverékek összeállításában.

Made in Italy - 100%-ig Olaszországban előállított termék.

 

A Vergnano Èspresso kapszulák valódi olasz kávét tartalmaznak, amelyek csomagolása környezetbarát.

A kávéit már ötféle variációban megvásárolhatja. Ha a hagyományos eszpresszót kedveli, vagy szívesen fogyaszt cappuccino-t, latte macchiato-t, kóstolja meg a Cremoso és Arabica fajtákat. Az intenzív ízeket kedveli? Akkor Önnek az Intenso lesz a megfelelő választás.

Ha a hosszabb kávét szereti, de mégis szeretné, ha a kávé intenzív íze is megmaradna, akkor az Intenso Lungo lesz a kedvence. Ha pedig szívesen fogyasztana egy valódi olasz kávét akár az esti órákban, vagy bármikor napközben, de koffein nélkül, akkor Önnek a Decaffeinato koffeinmentes kávét ajánljuk.

A Vergnano Èspresso kapszulák alkalmasak a Nespresso®* kávégépeken való lefőzésre!. Megvásárlása nincs mennyiséghez, vagy értékhez kötve, hiszen kiskereskedelmi forgalomban is kaphatók, nemcsak egy budapesti üzletben vagy az interneten lehet őket beszerezni, így egyszerre egy dobozt is meg lehet vásárolni.

* A márka nem a Caffè Vergnano S.p.A, vagy más társult vállalkozások tulajdona.

A Vergnano 250g-os szemes és őrölt kávéi 100% Arabica kávéból készülnek. A finom íz és a kerek, selymes aroma egy kiegyensúlyozott kávéban jelenik meg, mely a lassú pörkölésnek köszönhető. A finomra őrölt Arabica és Arabica Espresso kiváló a háztartásokban megtalálható hagyományos kávéfőzőkhöz és gépekhez.

A Vergnano szemes kávé azok számára lett megalkotva, akik a frissen őrölt kávét részesítik előnyben. A vákuum csomagolás mindhárom termék esetében megőrzi a kávé illatát és aromáját, frissen tartja, így növekszik az eltarthatósága.

A Caffè Vergnano szemes kávéit azoknak a családoknak ajánljuk, akik azt az örömöt szeretnék átélni az otthonukban, amit csak a frissen készített kávé okozhat. A minőség mindig állandó, a kávébabtól a csészéig, mert a Caffè Vergnano nagy odafigyeléssel választja ki a kávébabot az Önök részre.

A minőségi Vergnano kávé már gyorsan és könnyen használható kávé párnában is elérhető. Biológiailag lebomló szálakból készülnek a párnák, melyek így a szerves hulladék közé dobhatók.

A csomagolás környezetbarát újrafelhasználható műanyagból készül és nem tartalmaz alumíniumot.
A párnák előrecsomagolt őrölt kávét tartalmaznak, melyek hermetikusan lezárt csomagolásban vannak. A párnák megkönnyítik az eszpresszó készítést, mert megelőzik, hogy elillanjon a kávé aromája, és elősegítik, hogy a megfelelő mennyiségű kávét használjuk.

http://www.caffevergnano.com/eng/
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
   
Termék lelőhelyek
Termékeink