Lotus
Keksz

lotus_230Az eredeti Lotus karamellizált keksz 1932 óta fiatalnak, idősnek egyaránt örömet szerez. A Lotus Bakeries az eredeti belga karamellizált keksz vezető gyártója a világon. Gyáraik Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Svédországban és Kanadában vannak.

Eltökélt szándékunk, hogy az Önök otthonába is eljuttassuk az igazi kávéházi hangulatot, melyet a friss és ropogós kekszek elfogyasztása okoz egy kávé vagy tea elkortyolgatása közben. Ajándékozza meg saját magát és vendégeit egy kiváló minőségű belga keksszel!

A Lotus Karamellizált kekszek egyedülálló íze a kifinomult karamellizációs eljárásnak köszönhetõ, amely követi a hagyományokat, tökéletesítve egy csipetnyi fahéjjal.

Csak a legjobb alapanyagok felhasználásával készült és ideális kombinációt alkot teával vagy kávéval fogyasztva. Minden keksz egyedileg van csomagolva, ezzel biztosítva hogy a kekszek frissek és ropogósak maradjanak. Valódi kávéházi hangulat az Ön otthonában.

Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink