Lorenz
PomsticksX-CutTacitos TortillaCrunchips

lorenz_230A Lorenz Európa egyik vezető snack gyártója, mely 1935 óta gyárt sós ropogtatnivalókat. Burgonya chips, sós pálcikák, perecek, extrudált snack-ek, krékerek és mogyorófélék szerepelnek termékeik között, melyet a világ 70 országába exportálnak. Gyáraik 6 országban vannak, melyek közül a legfontosabbak Németországban, Lengyelországban és Ausztriában találhatók.

A Lorenz erőssége, hogy kiváló minőségű termékeket gyárt ellenőrzött nyersanyagokból. A teljes gyártási folyamat folyamatos minőségi ellenőrzés alatt áll, ami biztosítja, hogy friss és ropogós termékeket találjanak a vásárlók az üzletek polcain. Magas minőségű burgonyát használnak a termékek előállításához.

Nem használnak viszont genetikailag módosított alapanyagokat és mesterséges tartósítószert és színeszéket a termékeikben.

A Lorenz Pomsticks egy ropogós és fűszeres valódi burgonyából készült pálcika. Amely az alábbi ízesítésekben érhető el: Paprika, Sós, Tejfölös-hagymás és Hot & Spicy. Az ízletes hasábok a legjobb minőségű burgonyából készülnek, ellenőrzött körülmények között, hogy a termék friss és ropogós maradjon.

A legnépszerűbb a paprikaízesítés enyhén füstös aromával. Aki a natúr ízeket kedveli, annak a sós Pomsticks-et ajánljuk, tejfölös-hagymás ízesítést a lágyabb ízek kedvelőinek, míg a Hot & Spicy csípős chips-et azoknak, akik kedvelik a chilit és a cayenne bors erős ízét.

A X-Cut válogatott burgonyából készült, melyet csak szerződott termelőktől vásárolnak, ami biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű burgonya kerülhessen a gyártósorra. A vastagon szeletelt chips ízletes, és a különleges formájú szeletelésnek köszönhetően extra roppanós.

A valódi burgonya ízű chips az igazán pikáns fűszerezéstől lesz még izgalmasabb. A gombás chips remek kombinációja a tejszínes gombás és valódi burgonya íznek. A paradicsomos-sajtos chips-ben a gyümölcsös paradicsom és az aromás sajt kombinációja ellenállhatatlan ízt alkotnak. A chili és lime a legújabb tagja az X-Cut családnak, a csípős és fűszeres chilivel és a lime frissítő savanyúságával kombinálva.

A Lorenz Tacitos Tortilla chips egy nagyszerű snack, mely már két ízben is elérhető. Ez nem egy hagyományos tortilla chips, ez Tacitos, mely válogatott kukoricából készül, ami garantáltan GMO mentes alapanyagokból készül, köszönhetően a szigorú minőség ellenőrzésnek.

A fűszerek, a savanykás paradicsom és a chili íze tökéletes egyensúlyban vannak annyira, hogy akár az egész zacskót felfalnánk. A Nacho Cheese leginkább a mozikból és a frissen készített Nacho Tortilláról ismert. Most ezt az ízt egy zacskó Tacitos Nacho Cheese-ben is megtalálhatja. Tortilla chipseinket fogyaszthatja mártogatóval de nagyszerű ízük van magukban is.

Kóstolja meg mindkettőt! Addig abba sem fogja hagyni, míg az utolsó Tacitos el nem fogy!

A Crunchips válogatott burgonyából készült, melyet csak szerződött termelőktől vásárolnak, ami biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű burgonya kerülhessen a chips-es zacskóba. Magas minőségű napraforgó olajban sült, ami gazdag telítetlen zsírsavakban.

Ossza meg a roppanós chips élményét barátaival. Az enyhén sós ízű chipsen érezni fogja, hogy valódi burgonyából készült.

http://www.lorenz-snackworld.com
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink