Lindt
ExcellenceLindorDesszertSzezon

lindt_230A Lindt & Sprüngli piacvezető a prémium csokoládék gyártásában, a világ több, mint 100 országában van jelen.Értékei a fogyasztók számára: a szenvedély a csokoládékészítésben, termékei svájci minőséget tükröznek és tradicionálisak.

A Lindt & Sprüngli 1845 óta kényezteti a csokoládé szerelmeseit. A legjobb minőségű alapanyagokat használják fel termékeik előállításánál: A Lindt szigorú szabályok alapján választja ki a csokoládégyártáshoz használatos alapanyagait és nyomon követi útját a kakaóbab kiválasztásától a csomagolóanyagokig.

Minden alapanyag szigorú ellenőrzésen esik át felhasználás előtt: kizárólag a legfinomabb és legtisztább, prémium minőségű alapanyagok kerülhetnek a Lindt termékekbe." A csokoládé svájci mesterétől 1845 óta".

 

A Lindt Excellence kiváló ízélményét a Lindt Csokoládé Mester szenvedélye garantálja: tökéletes csokoládé a legnemesebb alapanyagokból, mely mind az öt érzékszervünket rabul ejti. Bársonyos tapintása, kifogástalan, selymes csillogása az ideális „conching” technológia nemes bizonyítéka. Illata egyedi, gazdag; az igazi csokoládé keserűen édes aromája árad belőle.

Törjünk egy darabot a lehelet vékony, finom táblából, és hallgassuk a roppanó hangot. A hozzávalók rendkívül gondos összeválogatásának köszönhetően a csokoládé egyenletesen, lágyan olvad szét a szájban, a felhasznált kakaó összes értékes ízárnyalatával. Fedezze fel a színtiszta csokoládé utánozhatatlan érzéki élményét! A Lindt Excellence több egyedi változatban elérhető: a legnépszerűbbek az Excellence 70%, Excellence 85%, Excellence Orange Intense és Excellence Chilli.

Szezonális választékunk további impulzusokat visz a termékvonalba. Tekintse meg teljes választékunkat letölthető katalógusunkban.

Valódi svájci csokoládé - kemény, roppanó csokihéj lágyan olvadó töltelékkel. Ez a Lindor csokoládé. Titkos recept alapján készült el először 1949-ben, s bár folyamatosan finomítanak rajta, az eredeti recept alapvetően nem változott.

A Lindt csokoládé iránti szenvedélye ihlette később az étcsokis és a fehércsokis Lindor golyókat is. A Lindor csokigolyó töretlen népszerűségét leginkább talán annak a különleges élménynek köszönheti, amit a kemény, roppanó csokihéj és a lágy, krémes töltelék izgalmas kettőse jelent. A Lindt igazi szakértője ennek – nem csoda, hisz éppen a Lindt egyik Csokoládé Nagymestere, bizonyos Rodolphe találta fel magát a töltött csokoládét is.

A Lindor csokoládé golyó. A kemény csokoládé burokba alacsonyabb olvadáspontú, azonos ízű csokoládét töltenek egy különleges technológia segítségével. A Lindt választékának alappillére a Lindor Milk tejcsokoládés és az Assorted, vegyes csokoládés kiszerelés. Kóstolja meg szezonális választékunkat is és a különleges fehércsokoládés vagy 60% kakakó tartalmú Lindor golyókat is. Csúcstechnológia és tradíció, egyetlen csokoládégolyóban.

Közép-Amerikában már a 7. században fogyasztották a kakaóbabból készített italt, amit a csokoládé legkorábbi ősének tekinthetünk. Közkedvelt édességgé azonban csak a 19-20. század fordulóján vált, ami nem kis mértékben köszönhető két svájci úrnak, bizonyos Lindtnek és Sprünglinek. 1899-ben pedig Rudolf Sprüngli és Rodolphe Lindt megnyitotta saját csokoládégyárát Kilchbergben, természetesen Lindt&Sprüngli néven.

A cég mára a világ egyik legismertebb és legelismertebb gyártója lett, a tulajdonosokat pedig a mai napig ugyanaz a szenvedély, a tökéletes csokoládé megalkotására irányuló törekvés hajtja, mint az úttörő elődöket. Csakis a legjobb, legnemesebb alapanyagokkal dolgoznak, és készítenek olyan csokoládét, mely mind az öt érzékszervünket rabul ejti. Kóstolja meg a legjobb desszert válogatásainkat, melyek aprólékos kidologzása Önt is rabul ejti.

Tökéletes ajándék szeretteinek, vagy akár saját magát is meglepheti a pralinék egyikével.

A Lindt húsvétkor és karácsonykor is elvarázsolja érzékszerveinket.

A Lindt Gold Bunny arany nyuszi 1952-ben született, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Az aranyszínű csomagolás és az egyedi piros szalag a csengővel a tejcsokoládés nyuszi nyakán a tavasz igazi szimbólumává váltak. Ez a kedves figura feléleszti a húsvéti érzéseket gyerekeinkben és a bennünk lévő gyermekben is.

A Gold Bunny szintén a Lindt legfinomabb csokoládéjából készülnek, tej, ét és fehércsokoládés ízesítésben. Az ismert ünnepi figurákon kívül szezonális választékunkban mindig talál igazi különlegességeket, akár limitált szériás táblás csokoládék, akár desszertek formájában.

A Lindt Santa Claus télapó figurák a Lindt legfinomabb csokoládéjából készülnek. Tradicionális figura, akinek a megjelenése nem változik, mindig piros ruhában, ősz hajjal és hosszú szakállal érkezik, természetesen arany csengővel a derekán és puttonnyal az oldalán, tele ajándékkal.

Kóstolja meg a fehér és étcsokoládés Mikulásokat is.

http://www.lindt.hu
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink