LaMolisana
Olaszország legdinamikusabban fejlődő prémium tésztamárkája

lamolisana_230_230Igazi olasz remekmű, melyet kizárólag kiváló minőségű durumliszt és hegyi forrásvíz felhasználásával gyártanak. A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően 14% fehérjét tartalmaz a piacon általános 12% fehérje tartalom helyett. Termékválasztékunkban jelen vannak tojással készült termékek is, amelyeket friss tojások felhasználásával gyártanak, ezzel téve még ízletesebbé a tésztáikat. A LaMolisana termékek hagyományos bronz nyomóformán készülnek, melytől a tészta felülete porózus lesz, így a mártás nem folyik le róla, szemben a legtöbb piacon lévő tésztával. A 4 féle gabonából gyártott tészták lassú szárítási folyamaton esnek keresztül a kiváló minőség elérése érdekében.

Igazi olasz remekmű, melyet kizárólag kiváló minőségű durumliszt és hegyi forrásvíz felhasználásával gyártanak. A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően 14% fehérjét tartalmaz a piacon általános 12% fehérje tartalom helyett. Termékválasztékunkban jelen vannak tojással készült termékek is, amelyeket friss tojások felhasználásával gyártanak, ezzel téve még ízletesebbé a tésztáikat.
A LaMolisana termékek hagyományos bronz nyomóformán készülnek, melytől a tészta felülete porózus lesz, így a mártás nem folyik le róla, szemben a legtöbb piacon lévő tésztával. A 4 féle gabonából gyártott tészták lassú szárítási folyamaton esnek keresztül a kiváló minőség elérése érdekében.

http://www.lamolisana.it/
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink