Juicee
Zacskós gumicukorEgyesével csomagoltCeruzaSzíj


juice-gummee_230A Juicee Gummee a The Candy Plus Sweet Factory a.s. legfontosabb márkája. A céget 2000-ben alapították Csehországban, később megvásárolták Magyarországon a Fundy márkát, valamint voltak leányvállalatai Lengyelországban és Romániában is. 2004-ben a gyártást áthelyezték Csehországba, és termékeiket a mai napig ott állítják elő.

Zselatinból és pektinből készülő gumicukraikat, nyalókáikat és rágóikat a világ minden részére exportálják. A Juicee Gummee egy friss és modern márka, elsőosztályú zselatin gumicukrokat takar, mely valódi gyümölcslét is tartalmaz.

A márka nagyobb gyerekeknek, tizenéveseknek és természetesen a szüleiknek is önfeledt pillanatokat kínál. Hiszen a gumicukrok színes és különböző ízű variációiban mindenki megtalálhatja a maga függetlenségét, vidámságát és a szórakozás örömét.

Otthoni fogyasztásra ajánljuk a gumicukor szerelmeseinek. A különböző formájú, ízű, színű gumicukrok közül minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvesebbet, legmókásabbat, vagy a hangulatának megfelelőt.

Ma egy édes maci, holnap cápa, vagy Drakula fog? Hihetetlenül finom gumicukrok gyümölcslével, mesterséges színezékek nélkül.

A Juicee Gummee egyik legnépszerűbb termékét a Hamburgert már egyesével csomagolt kiszerelésben is megvásárolhatja. A termék kínáló dobozban pultra kihelyezhető.

Nagyban gondolkozik? A Juicee Gummee 1,5-3kg-os zacskókban kínál lédig gumicukor termékeket. Változatos formák a maci gumicukortól a legújabb ceruza és szíj formákig.

Édeset vagy savanyút keres? A lédig gumicukor termékeink között ezeket is megtalálja. Ideális kiszerelések vásárokra, nagyobb rendezvényekre.

Nagyban gondolkozik? A Juicee Gummee kg-os zacskókban kínál gumicukor termékeket. A legújabb ceruza és szíj formák. Édeset vagy savanyút keres?

A dobozos gumicukor termékeink között ezeket is megtalálja. Ideális kiszerelések vásárokra, nagyobb rendezvényekre.

http://www.candyplus.cz/?setLang=en
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink