Dilmah
Kisker filteresKisker szálasGasztro filteresGasztro ExceptionalGasztro t-series szálasGasztro Luxury selyemfilter

dilmah_230A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Srí Lankán termelik – innen érkeznek a Dilmah teák is, a világ egyik vezető teamárkájának termékei. A ceyloni teák különleges aromájukról és határozott karakterükről ismertek.

A vállalatot 25 éve Merill J. Fernando alapította, a szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára.

A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. Ügyelnek arra is, hogy a frissen leszedett tea megtartsa frissességét, amelyet a vákuumcsomagolás biztosít.

A Dilmah egyedülálló üzleti filozófiát követ, ennek keretében tevékenységét az emberek szolgálatába állítja. Ettől lesz valóban etikus teamákra a Dilmah. Ez az elv és a társadalmi felelősségvállalás irányítja a családi vállalkozást, melynek nyereségét megosztják a társadalom kevésbé jómódú részével.

Azt szokták mondani, hogy a gasztronómia lelke az ízek harmóniájában rejlik. Ennek a harmóniának a megteremtése volt a célja a Dilmah Fun tea termékcsalád megalkotásának. Minden egyes tea valódi ízélményt nyújt, a különböző párosítások autentikus ízkombinációkat hoznak létre.

Magas minőségű ceyloni teát és természetes aromákat tartalmaznak a válogatások. Kóstolja meg a hagyományos, Lemon & Lime citromos, vagy Earl Grey ízesítésű teákat. Ha a különlegesebb kombinációkat is szívesen kipróbálja, akkor Önnek is számos lehetőséget kínálunk.

Tekintse meg a Dilmah kiskereskedelmi forgalomban is megvásárolható termékválasztékát letölthető katalógusunkban.

Magyarországon a Dilmah nemcsak a kávéházak, éttermek és szállodák részére kínál válogatott szálas fekete és zöld teákat, hanem kiskereskedelmi forgalomban is megtalálhatók.

A Dilmah Ceylon Gold tea magával ragadóan frissítő, testes, egyetlen teafajtából készülő ceyloni tea, gazdag és markáns karakterrel. A Dilmah Gourmet Tea választéka eredeti válogatott teakülönlegességekből áll, amelyek egyike a világ egyik legfinomabb Earl Grey teája, valamint a varázslatosan tiszta és erős English Breakfast tea.

A Dilmah kínálatához hozzá tartozik még a zöld tea: a megnyugtató és megtisztító hatású ital, a természetes zöld tea.

Horeca partnereink részére a Dilmah teák széles választékát kínáljuk filteres kiszerelésben. A valódi Ceylon zöld és fekete teákon kívül ezek természetes aromákkal ízesített változatait is megtalálja választékunkban. Kínálunk még valódi gyümölcs főzetet és herba teákat is, így a legtöbb vendég ízlésének igyekszünk megfelelni.

Teáink filterenként aromazáró csomagolást kapnak, így megőrzik azt a frissességet, ami a Dilmah teák egyik legfőbb jellemzője. A tea szüretet követően legkésőbb 2 héten belül megkapják az aromazáró csomagolást. A teát rögtön a feldolgozás helyén csomagolják, így mire az Ön csészéjébe kerül, semmit sem veszít eredeti aromájából.

A tea szerelmeseinek ajánljuk a Dilmah Exceptional családot. A különleges minőségű Exceptional teák tisztán Ceylonból származó teával készülnek, köztük néhány enyhén ízesített, különleges ízvilágú teával. Készítésük során a teakészítés évszázados hagyományait követik, de stílusukban és karakterükben igazodnak a mai kor igényeihez.

Kóstolja meg akár a hagyományos Earl Grey ízesítésben, de ha különlegesebb ízre vágyik, ebben a termékcsaládban is talál Önnek megfelelőt. A gyümölcsös Berry Sensation mindig nyerő választás, de ha a fűszeres ízeket kedveli a Ceylon Spice Chait ajánljuk.

A Dilmah Exceptional piramis filteres tea, ami garantálja az aromák kiváló oldódását az italban. Teljes választékunkat ezekből a kivételes teákból megtalálja letölthető katalógusunkban.

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Sri Lankán termelik, ahonnan a Dilmah teák is érkeznek. A ceyloni teák gazdag és teljes íz világukról, csodálatos aromájukról és határozott karakterükről ismertek.

A cégalapító, Merril J. Fernando, aki 1950 óta foglalkozik teakészítéssel, visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez. Két fiával együtt elkötelezett híve a küldetésnek, hogy az eredeti, valódi teát visszahozzák a fogyasztókhoz.

A Dilmah kizárólag klasszikus eljárással készült teákat készít, csak ellenőrzött forrásból, amelyeket ennél fogva joggal nevezhetünk IGAZI TEÁ-nak. A t-Series szálas teák között bármely napszakra vagy hangulathoz talál megfelelőt.

A Dilmah t-Series sorozat legkülönlegesebb teáit tartalmazza a Luxury sorozat. A klasszikus eljárással készült teák frissességét vákuumcsomagolás biztosítja.

Így a frissen, kézzel szüretelt tealevelek aromája és karaktere az első csészétől az utolsóig megmarad. Ezt a friss, valódi szálas teát a Dilmah piramis alakú selyem filterbe csomagolja, hogy valódi luxus érzéssel kényeztesse Önt, akár az otthonában, akár a kedvenc bárjában.

Valódi Ceylon tea ami segít kikapcsolódni, életetre kelt, megnyugtat és örömet hoz az életünkbe.

http://www.dilmahtea.com/
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink