Belgian
DesszertTruffelSzelet

belgian_230Az 1956-ban alapított The Belgian Chocolate Group Belgium egyik legjelentősebb praliné gyártója. A The Belgian márka név kiváló minőséggel és ellenállhatatlanul finom csokoládéval párosul, mindezt vonzó áron kínálva.

A belga desszertek nemzetközi hírüket a felhasznált kiváló alapanyagoknak, magas kakaóvaj tartalmuknak és specialitásaiknak köszönhetik. Az elmúlt évek alatt a Belgian termékcsalád széles választékával, megújult csomagolásával, az import belga desszert kategória piacvezető desszertjévé vált.

A magyarországi üzletekben a márka desszertjeivel, trüffelekkel és szeletes csokoládéival találkozhatunk az üzletek polcain.

Kóstolja meg időtlen klasszikusainkat! A gyönyörűen csomagolt belga desszertek selymes ízének nem lehet ellenállni. A tengergyümölcse formájú desszertek világszerte ismertek. A tejcsokoládét kedveli, vagy inkább étcsokoládét fogyasztana?

Már mindkét csokoládé fajtából készült kagyló desszertet megtalálja az üzletek polcain. Ossza meg kedvesével a szív alakú tejcsokoládé remeket, garantált lesz a siker! Nem tud választani a különböző ínycsiklandó belga csokoládék közül, akkor vegyes Praliné válogatást, Önnek alkották a Belgian mesterei.

A fehér, tej vagy étcsokoládé héj alatt található csokoládé habok variációja meg fogja Önt lepni. Hunyja be a szemét és élvezze a pillanatot!

A Belgian Trüffel desszertjei lassan olvadó, gazdag csokoládé töltelékből áll, melyet magas minőségű kakaóporba forgatnak. A kakaós felszín keserűsége és a krémes belső fantasztikus kombinációt alkotnak.

A Trüffel desszert minden hangulathoz és minden alkalomra tökéletes választás. Hogy megőrizzük a termékek kiváló minőségét, a Truffles egy elegáns arany színű fóliába van csomagolva, mely megvédi a fénytől és más külső hatásoktól.

Kóstolja meg az eredeti kakaós és a narancsos ízesítést is. Időről időre újabb és újabb ízekkel is kedveskedünk Önöknek, ezért érdemes figyelni az üzletek polcait és megkóstolni a limitált szériás trüffel desszerteket is.

Ahogy a mondás is tartja: "A jó dolgok kis csomagban érkeznek"! Ezek a finom kis szeletek valódi belga tej vagy étcsokoládét rejtenek. Az Ön hangulatához ma melyik csokoládé illik? Nem tud dönteni?... Akkor válassza mindkettőt!

http://www.thebelgian.com/home
Elérhetőség
1112 Budapest, Sasadi út 134.
Telefon: (+36 1) 225 1093
fax: (+36 1) 201 2328
ugyfelszolgalat@gift-sweet.hu
Hírek, aktuálisok
 • KávéBár Bazár 2017

  A 2017. február 18-19-én, szombaton és vasárnap immár nyolcadik alkalommal zajlott le a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, ahova a Caffè Vergnano és a Dilmah tea is megtalálható volt.

  Tovább
 • Tudtad-e ezt a kávé fogyasztásról?

  Tudtad, hogy a GFK kutatásai szerint a magyar lakosság 76%-a kávéfogyasztó?
  A 60%-uk napi egy kávét iszik, a többiek 2-3 alkalommal is kávéznak naponta. 

  Tovább
 • Dilmah Teaiskola

  2014. október 16-án a Le Meridien Budapest adott otthont a Dilmah "A tea iskolája" rendezvényének. A bemutatón többek között a vendéglátás és a kereskedelem kiemelkedő képviselői, valamint újságírók, egészségügyi és gasztrobloggerek, wellness szakértők , női magazinok képviselői, és elismert tévés személyiségek vettek részt.

  Tovább
Érdekességek
Vélemények
Hamarosan... Feltöltés alatt
Recepetek
Feltöltés alatt!
Videók
Feltöltés alatt!
Termék lelőhelyek
Termékeink